Explosieven

Wist u al dat u als eindgebruiker van kunstmest uw kunstmest achter slot en grendel moet bewaren, zodat verkeerde personen er geen explosieven van kunnen maken.


KooiAap

Beelen BV onze transporteur van o.a. het zakgoed heeft een kooiaap aangeschaft, zodat wij ook met grotere hoeveelheden zakgoed bij u terecht kunnen, uiteraard met pallet kortingen!!


coupeer verbod

Wist u dat het per 1 januari 2008 verboden is om de staarten van de schapen te couperen?


NM Voeders
Lindenhovestr. 29-31
2471 XJ
Zwammerdam
Tel. 0172-612502


Home

NM Voeders is al meer dan 100 jaar een zelfstandige diervoederproducent in het westen van Nederland. Centraal gelegen in Het Groene Hart in het dorp Zwammerdam aan de Oude Rijn. Ons bedrijf heeft als kernactiviteit de produktie en verkoop van voeders voor herkauwers (melk-en vleeskoeien, schapen en geiten ).
Zowel de agrarische ondernemers als de particulieren kunnen bij ons terecht voor voeders voor varkens, paarden, pluimvee en kleine huisdieren, maar ook voor grondstoffen, melkpoeders, mineralen, kunstmeststoffen en agrarische artikelen, maar ook voor grondstoffen, melkpoeders, mineralen, kunstmeststoffen en agrarische artikelen.

Persoonlijke benadering, goede voorlichting en service staan bij ons hoog in het vaandel.


personeel

Wist u dat NM Voeders BV met maar 6 mensen de aan-en verkoop, de produktie, transport en administratie verzorgd. Dat betekend korte lijnen en scherpe prijzen!Kamer van Koophandel

Elke ondernemingsactiviteit moet sinds 1 juli 2008 worden ingeschreven in het handelsregister van Kamer van Koophandel.
Deze inschrijvingsplicht geldt ook voor de agrarische ondernemingen!
De eenmanszaak en de maatschap moeten dus worden ingeschreven.
Voor nieuwe ondernemingen geldt dit direct en bestaat er geen pardon.
Voor bestaande ondernemingen is er een ruime overgangsregeling, iedere ondernemer krijgt tot 31 december 2009 de tijd om zich in te schrijven.


 
 

Datum: 27/01/2020